Kurs og undervisning

Yin yoga

Yin yoga kombinerer forståelse og øvelser fra kinesisk medisin og qi gong, med dype strekk fra yogaens verden. Land mykt i deg selv gjennom lange strekk, energiøvelser, styrke og fleksibilitet. Yin yoga åpner kroppen, gir styrke og vitalitet, men skaper også dyp indre ro og en direkte opplevelse av deg selv.
Passer for alle, uansett alder og fysisk form

Sjamanisme

Sjamanisme er forståelsen av kreftene i naturen og vår plass i det fysiske, som del av dette.
En forståelse av at kreftene som skaper naturen også skaper oss, i vår fysiske form.
En dyp og direkte kontakt med livet.
Sjamanisme gir økt selvinnsikt og innsikt i verden rundt deg, det gir en direkte opplevelse av din plass i den store helheten og tilgang til å påvirke tingenes tilstand, i deg og rundt deg.  

Tantra

Tantra er forståelse av hvordan kropp og sinn formes, og hvordan vår oppleves er et utrykk for vår indre struktur. Nøkkelen ligger i å sanse livet til det fulle og via det avdekke livets dans, i deg, rundt deg, i forhold, jobb og livet generelt.

” Loosing your mind, and come to your senses” som Osho uttrykte det, kan sees som et nøkkelord for det meste av tantrisk praksis. Enten den er vestlig eller østlig. Det handler om å slippe taket i sinnet, tankene, den evige vurderingen og analysen, og å komme inn i sansene, og åpne opp for verden, slik den er,